Corona virus

Conform de maatregel zoals deze 31 maart j.l zijn  afgekondigd door de regering zal onze accommodatie voor alle activiteiten gesloten blijven. Deze maatregel geldt in ieder geval, voor onze vereniging tot en met 18 mei 2020!. Tot dan kunnen en mogen we geen activiteiten ontplooien.

Zolang deze maatregelen van kracht zijn blijven zullen wij geen contributie innen van onze leden. Als er een versoepeling gaat plaats vinden zullen we bekijken welke activiteiten wij dan weer mogen bieden en daaraan gekoppeld weer contributie gaan innen. De verwachting is dat dit niet vóór de zomerstop zal gaan gebeuren.

Mocht dit echter wel het geval zijn dan heeft het bestuur zal al gebogen over welke mogelijkheden we dan hebben. Met de 1 meter afstand in gedachten. We denken dat er dan weer mogelijkheden zijn om te sporten b.v voor de Yoga,  Core stability, keepfit en het fitness. Het judo(contactsport) zal naar wij aannemen tot 1 september uit liggen.

 

Zoals eerder vermeld, de contributie over de maand april is geïnd omdat de batch naar de bank al verstuurd was voordat de maatregel inging. De maand april zal, zodra er weer gesport kan worden, gecompenseerd worden. In die tussen liggende tijd, houd u aan de regels wees voorzichtig en blijf gezond.

 

Het bestuur

 

 
archieffoto's
holland heineken house - edith bosch2.jpg
Sponsors
Piet kop
Catering.
Babyslofje-online.nl
kinderwarenhuis
E. van Westen Elektro B.V.
Elektrotechniek.
HUBO / P Broers B.V
Doe het zelf artikelen.
Drukkerij ROWA
Voor uw drukwerk.
Frozenpeanut Photography
Your Frozen Moment.
Hoi Pipeloi
Kinderopvang.
StudiJoJess
Schoonheidssalon & Borduurwerk.
Euro Tyre
Spes autobanden.