Openingstijden & kosten

Kosten:

Het lidmaatschap bij JV De Uitkomst bedraagt €10,50 (jeugdjudo). Vanaf 14 jaar €17,-  U voldoet met één contributie. Met uw lidmaatschap kunt u van alle faciliteiten gebruik maken (judo -Fitness -Core Stability -Lady's workout -Yoga).
FITNESS

Maandag:

10.00-12.00u fitness/begeleiding

18.00-21.00u fitness/begeleiding op afspraak

Dinsdag:

18.00-21.00u fitness/begeleiding

Woensdag:18.00-21.00u fitness/begeleiding op afspraak

Donderdag:

10.00-12.00u fitness/begeleiding

18.00-21.00u fitness/begeleiding

Vrijdag:

18.00-21.00u

Zaterdag:

10.00-12.00u fitness/begeleiding


YOGA

Maandag: 10.00-11.00u

 

CORE STABILITY TRAINING

Woensdag: 20.00-21.00u

 

LADY'S WORKOUT

Donderdag: 19.30.00-20.30u

 

Wij wensen u veel sportplezier.

 

 

JUDO- FITNESS- CARDIO- LADY'S WORKOUT - HYDRA-KRACHTTRAINING-

CORE STABILITY


wat kunnen wij u bieden..

mogelijkheid om 6 maal per week te trainen voor € 17,- per maand:

 

LADY'S WORKOUT

OOK VOOR DE HEREN!!!!!!

Fitnessruimte, Fitness, gezonde levens stijl. Glimlachende mensen. Op witte achtergrond  Stockfoto - 8678710

Dit is een combinatie vorm van heerlijk bewegen op muziek en circuittraining met gewichten.  Deze training duurt één uur. Het eerste half uurtje bestaat uit loop - spring en spierversterkende oefeningen op muziek.  Een tussenvorm van aerobics zonder moeilijk passen tellen. In het tweede gedeelte wordt er gewerkt met een vast circuit.  Dit bestaat uit 15 oefeningen met of zonder gewichten. Als u reeds lid bent van de fitnessafdeling, kunt u kosteloos ook gebruik maken van deze afdeling. Omgekeerd, bent u lid van deze Lady's workout groep dan kunt u ook kosteloos gebruik maken van het fitness.  Veel van onze leden maken hier met veel plezier gebruik van...

Fitness

Wij beschikken over een complete ruimte ingericht met fitness apparatuur. Losse halters, drukbank enz.  Daarnaast beschikken wij over een hele lijn met hydra apparatuur. Dat betekend risicoloos krachttraining verrichting. Ook aanwezig een complete cardio-hoek met loopband, step-crosstep, roeiapparaat  enz. Om kennis te maken met deze sport,  kunt u hiervoor in onze kantine een afspraak maken  met een van onze fitness-begeleiders.

Cardio-training

 

Hiervoor beschikken wij over een kleine ruimte ingericht met een professionele loopband (alle programma's mogelijk), moderne crosstrainer,  step -roeiapparaat, diverse (spinning)fietsen met hartslagmeter enz.


Hydra-training

 

WAT IS HYDRA FITNESS.
Hydra fitness is een programma van fitnessapparatuur, dat niet langer werkt met metalen gewichten, maar met een dubbel werkende hydraulische cilinder. De voordelen van zo'n systeem zijn duidelijk:

-met Hydra Fitness apparatuur zijn trainingsprogramma's veel nauwkeuriger vast te stellen, elk Hydra Fitness apparaat kan traploos worden ingesteld;
-Hydra Fitness apparatuur werkt zowel bij opgaande als bij neergaande beweging, dit impliceert dat zowel de Agonist en de Antagonist worden getraind .


VOORDELEN VAN HYDRA FITNESS.


-Vrij eenvoudige techniek, dus veilig, aangepaste/variabele snelheid een weerstand,
-Herhaalde maximale contracties onder iedere hoek en elke herhaling,
-De contractie is concentrisch met alternerende werking van Agonist enAntagonist,

-Er is een maximale lokale doorbloeding. Zuigperspomp systeem, d.w.z. spanning, ontspanning, bij ontspanning lichte rekking (max. bewegingsuitslag) en lokale hyper circulatie. Afvoer afvalstoffen tijdens ontspanning/doorbloeding
-Geen spierpijn, dus ook geen coördinatieverlies, dus minder kans op blessures Reden: geen excentrische activiteit en passieve lichte rekking van de Antagonisten na iedere beweging,
-Weinig tijdrovend.


REVALIDATIE-TRAINING MET HYDRA APPARATUUR.

Hydra-training is uitermate geschikt voor revalidatie. Met Hydra-apparatuur is overbelasting uitgesloten. U kunt uw spieren met deze training  nooit meer belasten dan uw eigen vermogen.

 

CORE-STABILITY


Core-stability" training is het trainen van de stabiliteit van de kern van het lichaam. De kern (core) van je lichaam bestaat uit je romp en is het deel van je lichaam waar het lichaamszwaartepunt zich bevindt en de basis van waaruit je bewegingen maakt. De stabiliteit van je romp is afhankelijk van drie systemen, namelijk een:

1) Actief systeem

2) Passief systeem,

3) Neuraal systeem: (zenuwstelsel)

Deze 3 systemen moeten zodanig met elkaar samenwerken dat ze op een veilige en efficiënte manier krachten kunnen overbrengen. leder systeem moet optimaal ontwikkeld worden, dan is er sprake van stabiliteit. Wanneer dit niet het geval is spreekt men van "instabiliteit" wat tot klachten en blessures kan leiden.

Yoga "Rijk door ervaring"

 

Yogalessen bij JV De Uitkomst

M.i.v maandag 7 januari zijn de Yoga-lessen bij Jv De Uitkomst weer hervat. De yoga-lessen worden verzorgt door Olga de Jonge.

De lessen vinden plaats op maandagochtend van 10.00-11.00uur. Kom gerust kijken of doe een keer mee (zonder verdere verplichtingen)!!!!

Meer info? kom eens kijken of zoek contact..  zie elders op deze site.

Wij wensen u veel sportplezier.

 
archieffoto's
edithbosch.jpg
Sponsors
Euro Tyre
Spes autobanden.
Hoi Pipeloi
Kinderopvang.
Piet kop
Catering.
HUBO / P Broers B.V
Doe het zelf artikelen.
StudiJoJess
Schoonheidssalon & Borduurwerk.
Frozenpeanut Photography
Your Frozen Moment.
E. van Westen Elektro B.V.
Elektrotechniek.
Drukkerij ROWA
Voor uw drukwerk.
Babyslofje-online.nl
kinderwarenhuis