Judoka van de maand OKTOBER 2018

kyle Verstappen

Is deze keer Kyle Verstappen en nee niet de jongere broer van Max. Kyle is 8 jaar oud en wordt bijna 9 nog maar een maandje.

Kyle zit sinds vorig jaar op judo ergens vlak voor de zomer en heeft nu de witte band. Kyle traint op de woensdag bij juffrouw Petra en meester Stefan en bij nog iemand maar dat is hij vergeten. Hij weet wel welke banden zij hebben, dat vindt hij nl erg interessant. Zwart en Zwart en een heeft oranje. Kyle vind het erg leuk op judo en zijn maatje is Rowan. Rowan en hij doen af en toe net of ze flink aan het judoen zijn dat is net een soort van knuffelen vertelde hij mij. Kyle is best sportief, heeft al zijn A, Ben C, diploma gehaald bij het zwemmen, heeft op gym gezeten, kinderyoga en ook op kaboutervoetbal, een sportief mannetje. Op school zit hij bij juf Silvia met een i op de Spoorbuurt, juf is soms streng maar soms ook best lief, in de bouwhoek, heeft hij het meest naar zijn zin, wanneer hij een Jurassic World mag bouwen en op de foto’s die ik even mocht zien, kan hij dat erg goed, hele garages, rotondes en verdiepingen werden er opgestapeld vol met dino’s. En eigenlijk vind hij alles op school gewoon leuk. Thuis speelt hij veel met de lego, soms is hij aan het knutselen met zijn moeder. Zijn beste vriend is Rowan, want die woont ook nog vlakbij in de buurt en dat is enorm gezellig. Oja en als ik het niet verder vertel is hij best wel een beetje verliefd op Megan, gewoon omdat zij de leukste is. Oja niet de zus van Rowan hoor. Aan het eind van al deze vragen wil je nog iets zeggen. Jaaaaa dat ik het heel leuk vind dat mijn neef Bram er ook is om naar zijn zus Lena te kijken en dus ook een beetje naar mij. Hij is echt een leuke neef. Daar wilde Kyle graag mee afsluiten.

Kyle bedankt voor je openhartige interview en veel succes verder op de judo!

 

judoka-vd-maand-september-2018

Gianni Gerritsen

Gianni, is Een vrolijke blije jongen van 5 jaar oud, hij was hier samen met zijn opa. Gianni zit nu ongeveer een jaar op judo en heeft de rode band. Hij woont op de kruiszwin in Julianadorp. Hij Judoot bij Budocentrum Julianadorp en krijgt daar les van meester Mike. Een stoere meester waar hij veel van leert. Hij doet dat met zijn vriendje Koen, die al veel groter is dan hij, maar dat vindt Gianni super. Gianni is nog druk bezig met leren zwemmen en hoopt toch snel zijn à diploma te halen. In Julianadorp zit hij bij Juf Eileen, en juf Kim op basisschool de Rank, zijn juffen zijn de liefste. Iedere ochtend maakt hij een sprint naar de bouwhoek, want torens bouwen  daar is hij gek op. Hij stapelt het liefst de hele dag torens, samen met zijn vriendje Aiden heeft hij dan de grootste pret. Verder is hij graag bij opa en was hij heel blij met zijn tshirt en titel judoka van de maand en vond hij dit interview toch spannend genoeg.

 

Bedankt Gianni, veel succes en plezier bij de judo!

 

 

Judoka van de maand april 2018

 

 

LISA VAN BENTEN

 

Leeftijd: 7 jaar Kleurband:Wit

Vanaf wanneer op judo en waarom?. Vader en moeder en vrienden zitten/zaten op judo en ze vind het gewoon een leuke sport.


Op welke dag train je en wie geeft dat? Doet deze het goed?: Lisa traint op woensdag bij Juf Petra en meester Stephan. Maar soms is meester Stephan er niet want dan is hij een biertje aan t drinken. En juf Petra is wel de strengste van de twee, maar dat is niet erg.


Wie zijn je vriendjes op judo, met wie train je veel?

Jaly, Cloe en Maaike (sorry als ik namen verkeerd schrijf)


Heb je nog andere sporten en/of zwemdiploma’s:Lisa doet nog aan handbal, turnen en avond gym.


Op welke school zit je /In welke groep/ wie is je juf en/of meester? Lisa zit in groep 4/5 op het Zwanennest en heeft les van juf Saskia en op vrijdag heeft ze juf Judith.

Wat vind je leuk op school en wat niet?: Wanneer groep 5 aardrijkskunde of geschiedenis les heeft mogen de leerlingen van groep 4 op de computer en dat vind Lisa echt leuk. Eigenlijk vind ze alles wel leuk!


Hobby’s/ muziek-wat doe je graag nog meer in je vrije tijd?: Lisa is druk met haar verschillende sporten en dat is dan ook meteen wat ze leuk vind om te doen in haar vrije tijd!


Wie is je beste vriend(in)?: Isabel, Lotte en ze heeft een nieuwe vriendin Dinthe


Ben je verliefd?: Een lachende Neeeee

 

 

 

 

Judoka v.d.maand Maart 2018

Lena Borst

Leeftijd: 10 Jaar

 

Kleurband: Rode band met 1 witte slip

Vanaf wanneer op judo en waarom?

Ze zit sinds een paar maanden op judo,  na een judo les op schol vond ze het zo leuk dat ze er heel graag op wilde

Op welke dag train je en wie geeft dat? Doet deze het goed?

Lena traint op dinsdag bij meester Willem en hij doet het heel erg goed

Wie zijn je vriendjes op judo met wie je veel train?

Dat is Fleur

Heb je nog andere sporten en/of zwemdiploma’s

Ze doet geen andere sporten en heeft haar A B en C zwemdiploma

En met school zwemmen heeft ze haar zwemvaardigheid 1 gehaald

Op welke school/groep zit je?

Op de Antonius school in Schagen in groep 6 (gedeeld met groep 5)

Wat vind je leuk op school en wat niet?

Spelling en cultuur vind zo op school het leukste maar rekenen vind ze maar niks

Hobby’s/muziek- wat doe je graag nog meer in je vrije tijd?

Ze vind alleen judo leuk

Wie is je beste vriend(in)?

Ze heeft niet 1 speciale maar een paar

Ben je verliefd?

NEE……..!

 

nog iets vergeten te vragen of wil je zelf nog iets zeggen?

Nee alles was goed zo

 

Judoka van de maand Februari 2018

Deze maand is Danny van der Stoop de judoka van de maand geworden. Wat was hij blij toen hij hoorde dat hij deze keer de gelukkige mocht zijn!

Danny is 6 jaar en komt uit Wieringerwaard. Inmiddels heeft Danny een witte band maar hoelang hij dan al op judo zit weet hij eigenlijk niet. Hij is samen met zijn broer Tommy begonnen met judo omdat het hem wel leuk leek.

Op woensdag krijgt hij training van juf Petra, meester Stefan en nu ook een beetje van meesterMitchel. Danny vindt het leuk om met zijn broer te trainen maar ook bijvoorbeeld met Lynn. Naast judo zit Danny ook nog op voetbal en met zwemmen is hij al klaar. Op school zit Danny in groep 3 bij juf Debbie en juf Loes. Het leukste op school is gewoon het lekker buiten spelen maar ook vindt hij het leuk dat hij nu al kan lezen. Minder leuk is het op school als ze pesten want dat is echt niet leuk. Na schooltijd vindt hij het leuk om samen met zijn beste vriend Thijs te spelen. En op de vraag of hij ook misschien al verliefd is op iemand komt een volmondig JA!! Al anderhalf jaar op Stacey zegt hij trots! Danny ik vond het leuk om je te interviewen en wens je nog heel veel fijne judo jaren toe!

 

 

 

 

Judoka v.d. maand Januari 2018

Tekstvak: Judoka van de maandJanuari 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam:           Cloë Vader

 

 

Leeftijd: 6 jaar

Kleur band: witte band met gele slip

Vanaf wanneer zit je op judo ?

Vanaf mijn 5e jaar.

Op welke dag train je en wie geeft dat ? En doet deze het goed ?

Chloe traint op woensdag bij Juf Petra en Meester Stefan en ja zij doen alles goed?

 

Wie zijn je vriendjes op judo en met wie train je veel ?

De vriendinnetjes van Chloe zijn Maaike en Lynn en Chloe traint veel met Lynn.

 

Heb je nog andere sporten en/of zwemdiploma’s ?

Chloe heeft zwemdiploma A en B en doet nu haar C en zij zit alleen op judo.

Op welke school/groep/juf zit je ?

Zij zit in groep 3 op De Sluis en heeft nu Juf Ilse, maar krijgt een nieuwe juf.

 

Wat vind je leuk op school en wat niet ?

Chloe vindt spelen leuk op school, maar ook eigenlijk alles is leuk.


Hobby’s/muziek- wat doe je nog meer in je vrije tijd ?

Chloe speelt graag op de computer.

Wie is je beste vriend(in) ? Dat is Fay.

Ben je verliefd ? Nee

Nog iets vergeten te vragen of wil je zelf nog iets zeggen ? Nee we zijn klaar !

 

 

 

 

 


 

Judo v.d Maand oktober 2017

Tommy van der Stoop,

Tommy is 7 jaar oud en wordt over 2 weken 8 jaar. Hij  zit sinds een half jaartje op judo en heeft het erg naar zijn zin, zijn band is wit.  Slippen, die heeft hij nog niet gezien, maar vind ze wel leuk. Tommy judoot bij Juf Petra en meester Stefan op de woensdag en speelt daar met zijn broertje Danny.  Wanneer hij moet kiezen met wie hij gaat judoën, weet hij het meteen Danny en dan graag ook met Dylan en Kya. Het leukste van de judo vind hij op de mat als hij vloer werk kan doen. Dat heeft hij tijdens de regio wedstrijd ook gedaan en daar werd hij meteen blij van.

Tommy heeft zijn zwemdiploma’s in Schagen gehaald en zat daarna op Tennis maar daar is hij net mee gestopt. Dit is veel leuker. Tommy komt uit Wieringerwaard en zit daar op obs de Pauw, zijn juf uhhhh die naam ben ik vergeten iets met juf Arianne ofzo hahah. Maarre rekenen vind hij echt cool, want dat kan hij goed. Het achterna zitten bij achtervolgingen spelletjes dat is niet zijn favoriet. Tommy luistert graag naar muziek op zijn tablet en dan naar DJ Paul Elstak, mama vindt dat helemaal niks, maar Erik vind het super dus dat wordt luisteren en veeeel en hard aan zetten. Af en toe gaat hij met papa mee om te vissen en mogen ze daar lekker blijven slapen. Zijn vriendje is Mike en daar speelt hij dan Ninjago mee, of hij ook nog vriendinnen heeft, uhhh niet speciaal, maar ik speel wel met Cloë en Lisa is dat ook  goed?

Wil je nog iets speciaals zeggen, zijn we iets vergeten: uh ja, ik dacht dat dit shirt voor meisjes was, maar nu ik hem aan heb vind ik hem best wel stoer!

Bedankt voor je leuke interview Tommy en alvast een mooie  verjaardag op de 19e oktober.

Veel succes verder bij de judo!

Debbi Sneekes Boerdijk ( mama Jesse)

 
archieffoto's
mei1983damestoernooi julianadorp.jpg
Sponsors
Euro Tyre
Spes autobanden.
StudiJoJess
Schoonheidssalon & Borduurwerk.
HUBO / P Broers B.V
Doe het zelf artikelen.
Piet kop
Catering.
Hoi Pipeloi
Kinderopvang.
E. van Westen Elektro B.V.
Elektrotechniek.
Frozenpeanut Photography
Your Frozen Moment.
Babyslofje-online.nl
kinderwarenhuis
Drukkerij ROWA
Voor uw drukwerk.