Judo v.d Maand novembner 2019

Denise Mulder

Het was Denise die pupil van de maand werd. Uiteraard was er even de tijd voor een klein interview met haar. Denise Mulder is 12 jaar jong en zit nu zo'n 8 maanden op de sport Judo. Zij is in het bezit van de witte band. Ze vindt de sport zo leuk vanwege de wedstrijden, ze is dan ook erg competitief. Ze traint heel veel met Guusje, dat is haar judo buddy. Denise sport graag ze zit naast judo ook op paardrijden en zwemmen, ze heeft haar a, b, c, zwemvaardigheid 1 en 2. Denise zit op de SBO de Tender in Schagen, haar beste vriendinnen zijn Lieke en naamgenoot Denise. Op de vraag of ze al een beetje verkering had was het resoluut NEE! Geen tijd voor, sporten is veel belangrijker. Ze vond de interne van zondag helemaal geweldig en ze had erg genoten. Tot slot een grote dank aan de ouders die ons te hulp schoten om het toernooi in goede banen te leiden. Het was een geweldige interne, op naar nog vele meer!

 

judoka van de maand september

 

Rayen Emmink

is 7 jaar jong en heeft de rode band met witte slip, hij zit nu ongeveer 5 maanden op judo. Hij zit op judo omdat hij het zo leuk vindt om met zijn papa te stoeien en judo is eigenlijk ook een beetje stoeien, dus tja de keuze was snel gemaakt! Rayen traint op de woensdag en krijgt les van juf Petra, meester Willem of meester Stefan, en Rayen vindt dat ze alle drie heel goed les geven. Hij vertelt dat hij tijdens het trainen veel met Kyle traint, want ze zijn wel aan elkaar gewaagd en dat is leuk. Hij heeft naast de judo geen andere sporten want dan kan hij volledig voor judo gaan, wel heeft deze topper al zijn A, B en C zwemdiploma! Hij zit op school op de Sluis in Anna Paulowna en zijn juf is juf Daniëlle. Buiten spelen vindt hij het leukste, maar Rayen vertelt dat alles op school leuk is. Zijn hobby is knutselen, maar stoeien met papa op het grote bed is zijn favoriete bezigheid, en aan de hand van wat hij vertelt welke worpen en grepen ze op dat bed allemaal doen, is het ronduit knap dat dit bed nog heel is. Zijn allerbeste maatje is maatje Ramon, dikke vrienden zijn ze. En op de vraag ben je verliefd kregen wij een zeer duidelijk antwoord met een nog duidelijkere blik, NEE! Papa vroeg nog even voor de zekerheid of het echt zo was, nou het was absoluut een NEE! Topsporters hebben daar ook eigenlijk helemaal geen tijd voor natuurlijk. Tot slot wilde Rayen nog wel even vermelden dat hij op 08 december jarig is, dit moest nog even in het verslag worden opgenomen, dit begrijpen wij helemaal. Het is uitermate belangrijk dat iedereen op de club op de hoogte is van wanneer er een feestje gevierd moet worden. Rayen bedankt voor het interview en zet hem op met je judo carrière!
Tot slot een dank aan de vrijwilligers voor de hulp, zonder vrijwilligers kan een club niet floreren. Wil jij ook een keer helpen tijdens wedstrijden of wil je iets betekenen voor de club, wij bejubelen dit ten zeerste en maken graag gebruik van alle hulp.

 

judoka van de maand april

 

JAYLI VISSER

Leeftijd: 6 jaar
Kleurband: de rode band met 2 witte slippen
Vanaf wanneer zit je op judo:
Jayli zit alweer 1.5 jaar op judo
Op welke dag train je:
Jayli traint op de woensdagmiddag bij Juf Petra en meester Stefan. Zij doen het allebei supergoed.
Wie zijn je vriendjes op judo:
Lisa en Lynn zijn de vriendinnen van Jayli
Heb je nog andere sporten en/of zwemdiploma’s:
Jayli isbezig met haar a-diploma en mag al in het diepe oefenen.
Op welke school zit je:
Zij zit op de St. Jan in Breezand in groep 1/2 bij Juf Deanne
Wat vind je leuk op school:
het favoriete vak van Jayli is spelen/werken en het minst leuke is knutselen.
Hobby’s/muziek wat doe je in je vrije tijd ?
TV kijken en op de tablet is favoriet.
Wie is je beste vriendin ?
Dat zijn Fayenne, Jolee en Sarah.
Ben je verliefd ?
Ja op Sven
Nog iets vergeten te vragen of wil je zelf nog iets zeggen?
Nee het is goed zo.

 

Judoka v.d maand Februari

 

Reber Tigü

Leeftijd                 7 jaar
Kleurband             Witte band
Vanaf wanneer op judo en waarom?
Z'n moeder kwam met het idee om op judo te gaan, hij vond het gelijk leuk.
Op welke dag train je en wie geeft dat?
Op woensdag bij juf Petra en mester Stefan
Wie zijn je vriendjes op judo met wie je veel train?
Danny
Heb je nog andere sporten en/of zwemdiploma’s
Zwemdiploma A B en C en ook nog Snorkel brevet 1 2 en 3, schaatsen doet hij ook en gaat ook naar HB-kids, druk baasje onze Reber
Op welke school/groep/juf zit je?
OBS de Meerpaal in Anna Paulowna in groep 4 bij juf Nicolet en juf Kaleigh
Wat vind je leuk op school en wat niet?
Zelf werken vind Reber leuk maar houd niet van de drukte in de klas.
Hobby’s/muziek- wat doe je graag nog meer in je vrijetijd?
Gitaar spelen en Mine Graft speelt hij ook graag.
Wie is je beste vriend(in)?
Rick en Kesedy
Ben je verliefd?
nee
Nog iets vergeten te vragen of wil je zelf nog iets zeggen?
Nee, alles was gezegd.
Was een goede dag voor Reber bij onze interne, hij was en team captain en judoka vd maand, gefeliciteerd met je benoeming en tot de volgende interne op 24 maart
Carina

 

Judoka van de maand OKTOBER 2018

kyle Verstappen

Is deze keer Kyle Verstappen en nee niet de jongere broer van Max. Kyle is 8 jaar oud en wordt bijna 9 nog maar een maandje.

Kyle zit sinds vorig jaar op judo ergens vlak voor de zomer en heeft nu de witte band. Kyle traint op de woensdag bij juffrouw Petra en meester Stefan en bij nog iemand maar dat is hij vergeten. Hij weet wel welke banden zij hebben, dat vindt hij nl erg interessant. Zwart en Zwart en een heeft oranje. Kyle vind het erg leuk op judo en zijn maatje is Rowan. Rowan en hij doen af en toe net of ze flink aan het judoen zijn dat is net een soort van knuffelen vertelde hij mij. Kyle is best sportief, heeft al zijn A, Ben C, diploma gehaald bij het zwemmen, heeft op gym gezeten, kinderyoga en ook op kaboutervoetbal, een sportief mannetje. Op school zit hij bij juf Silvia met een i op de Spoorbuurt, juf is soms streng maar soms ook best lief, in de bouwhoek, heeft hij het meest naar zijn zin, wanneer hij een Jurassic World mag bouwen en op de foto’s die ik even mocht zien, kan hij dat erg goed, hele garages, rotondes en verdiepingen werden er opgestapeld vol met dino’s. En eigenlijk vind hij alles op school gewoon leuk. Thuis speelt hij veel met de lego, soms is hij aan het knutselen met zijn moeder. Zijn beste vriend is Rowan, want die woont ook nog vlakbij in de buurt en dat is enorm gezellig. Oja en als ik het niet verder vertel is hij best wel een beetje verliefd op Megan, gewoon omdat zij de leukste is. Oja niet de zus van Rowan hoor. Aan het eind van al deze vragen wil je nog iets zeggen. Jaaaaa dat ik het heel leuk vind dat mijn neef Bram er ook is om naar zijn zus Lena te kijken en dus ook een beetje naar mij. Hij is echt een leuke neef. Daar wilde Kyle graag mee afsluiten.

Kyle bedankt voor je openhartige interview en veel succes verder op de judo!

 

judoka-vd-maand-september-2018

Gianni Gerritsen

Gianni, is Een vrolijke blije jongen van 5 jaar oud, hij was hier samen met zijn opa. Gianni zit nu ongeveer een jaar op judo en heeft de rode band. Hij woont op de kruiszwin in Julianadorp. Hij Judoot bij Budocentrum Julianadorp en krijgt daar les van meester Mike. Een stoere meester waar hij veel van leert. Hij doet dat met zijn vriendje Koen, die al veel groter is dan hij, maar dat vindt Gianni super. Gianni is nog druk bezig met leren zwemmen en hoopt toch snel zijn à diploma te halen. In Julianadorp zit hij bij Juf Eileen, en juf Kim op basisschool de Rank, zijn juffen zijn de liefste. Iedere ochtend maakt hij een sprint naar de bouwhoek, want torens bouwen  daar is hij gek op. Hij stapelt het liefst de hele dag torens, samen met zijn vriendje Aiden heeft hij dan de grootste pret. Verder is hij graag bij opa en was hij heel blij met zijn tshirt en titel judoka van de maand en vond hij dit interview toch spannend genoeg.

 

Bedankt Gianni, veel succes en plezier bij de judo!

 

 

Judo v.d Maand April Mitchel Reis

Tekstvak: Judoka van de maand April