Grote opkomst interne teamcompetitie

Zondag 20 oktober was de tweede interne competitie bij JV de Uitkomst, en wat een geweldige opkomst aan judoka’ s. Er waren in totaal 34 kinderen aanwezig om hun judo kunsten te tonen aan de papa’s, mama’s, oma’s, opa’s en alle andere familie en vrienden. De opkomst was zo groot dat er 4 teams konden worden samengesteld en er op beiden matten wedstrijden konden worden gespeeld. Er moest dan ook een beroep worden gedaan op de ouders om even te helpen met de puntentelling, extra scheidsrechter.

Het schrijven van een verslag werd wederom gedaan door Anika (mama van Bram), let wel zij doet dit niet iedere keer dus graag de volgende keer iemand anders, het hoeft maar een klein verslag te zijn en is dus zo gepiept. Zonder ouders/vrijwilligers kunnen wij dit soort geweldige toernooien niet voor elkaar krijgen, dus zo op zijn tijd doen wij een klein beroep op u.

Na het vaste weegmoment werden de 4 teams bekend gemaakt en konden de wedstrijden van start. En wat een geweldige ochtend ging het worden, heel veel kinderen waren aan elkaar gewaagd. Er werden een paar stevige potten uitgevochten op de mat, maar altijd met respect naar elkander. Het was een geweldige ochtend, klein en groot vermaakten zich uitermate op de mat en ze werden dan ook allen goed begeleid door scheidsrechter Stefan en inval scheidsrechter Eelco die het ontzettend leuk deed met de kinderen, onze complimenten en dank natuurlijk.

De wedstrijden waren ongekend spannend met de eindscores heel dicht bij elkaar. Het was uiteindelijk het team van Lynn die eindigde op de 4de plek, het team van Reber op plek 3, het team van Jayden op de mooie 2de plek, maar het team van Denise sleepte de 1ste plek en dus de beker binnen. 

Meer nieuwsberichten

Koegrastoernooi 2021

Bijna elk jaar start het wedstrijdseizoen voor onze judoka’s met het Koegras toernooi. Een leuk instaptoernooi waar, net als ons eigen Bloembollen toernooi, gewerkt wordt

Openingstoernooi EBI-Sport

Op zondag 5 september werd er, bij EBI Sports in Tuitjenhorn, het openingstoernooi van het seizoen 2021/2022 gehouden. Dit is een toernooitje waar de beginnende