10e aangepast judotoernooi

Op zaterdag 2 november organiseerde Dun Hong alweer voor de tiende keer haar jaarlijkse toernooi voor judoka’s met een beperking. Met 10 van onze judoka’s hebben wij deelgenomen. Op de 2 maten werd enthousiast en met veel plezier gestreden om de prijzen. Soms met wat hulp van coach of scheidsrechter werd bepaald wie er als winnaar van de mat af ging. Voor de judoka,s maakte dat eigenlijk niets uit, plezier in het spel stond voorop. Ook met nieuwe deelnemers werd goed rekening gehouden. In het poultje van Viggo en Lara zat Estelle, een jongedame die voor het eerst op de wedstrijdmat stond. Heel voorzichtig en sportief werd zij door onze kanjers de eerste beginselen van het wedstrijdjudo bijgebracht. Na in de pauze getrakteerd te zijn op een gevulde koek, een pakje drinken en ook nog wat chocolade munten kon de dag al niet meer stuk. Rond half vier was alle stof neergedwarreld en stonden de navolgende eindstanden op het bord;

1e plaats:

Viggo Leummens

Annemarie Meeldijk

Casper v/d Steen

2e plaats:

Lara Mentjes

Nick Verbruggen

Jayden de Jong

3e plaats:

Hanneke Schaders

Bram v/d Steen

Suus Lakerveld

Nicky Neerven

Omdat het de 10e uitvoering van het toernooi was ontvingen alle judoka’s naar een mooie prijs ook nog een fraaie sleutelhanger.

Meer nieuwsberichten

Pannenkoektoernooi

Op zondag 20 november werd er bij judovereniging Hajime in Alkmaar het pannenkoekentoernooi georganiseerd. Namens JV De Uitkomst werd er door 8 judoka’s deelgenomen aan