5e ronde interne teamcompetitie

Afgelopen zondag, 12 januari, was de aanloop voor de interne weer goed bezet.  Ook op de tribune ontbrak het niet aan belangstelling. Jammer dat van al deze pappa’s, mamma’s, oma’s, opa’s en wat er nog meer op de tribune zat te genieten van onze jeugd, NIEMAND lees NIEMAND bereid was om een klein verslag te maken van de prestaties van onze jeugd.

Erg jammer dit en een gemiste kans om 2020 een goede start te geven. Voor onze jeugd maakte het allemaal niet veel uit. Ze hadden een leuke sportieve start voor 2020.

Gelukkig hebben we de foto’s nog  zodat we toch nog iets kunnen terug zien van deze geslaagde ochtend kunnen laten zien.

Dames, heren vrijwilligers (Petra –Chantal – Carina –Stefan-Boukje – Michael) veel dank dat jullie wel wederom bereid je vrije tijd op te offeren voor het welzijn van onze jeugd.  Mocht ik een aam van een van de vrijwilligers zijn vergeten, alvast sorry maar onze dank is even groot!!!

Meer nieuwsberichten

100.000 gratis judolessen

De JBN geeft 100.000 gratis judolessen weg. Ook JV De Uitkomst doet mee aan deze gratis proeflessen. Vraag snel wanneer jij mee mag doen!

We gaan weer starten

Als maandag 17 mei de goedkeuring wordt gegeven kunnen we op woensdag 19 mei weer open. We zullen dan dezelfde werkwijze hanteren als voor de lockdown.