6e ronde interne teamcompetitie

Zondag 02 februari was het tijd voor de 2de Interne Competitie van 2020 bij JV de Uitkomst.

Met wel 33 kinderen op de mat was het wederom qua opkomst een geslaagde interne. Om klokslag half 11 in de ochtend was het weer tijd voor de weging en aan de hand van die weging werden de teams ingedeeld. Ditmaal waren er 4 teams met als team captains deze keer: Jesse, Tygo, Denise en Thijs.

De eerste ronde mochten de teams van Tygo en Thijs tegen elkaar op met 2 en de teams van Denise en Jesse op met 1. Wat een heerlijke wedstrijden werden er weer bevochten, mooie aan elkaar gewaagde partijen met altijd het respect naar elkaar toe. De ouders die goed aanwezig waren op de tribune konden weer genieten van hun kroost. En dat is toch waar het om gaat, dat de kinderen plezier hebben en genieten van hun favoriete sport met elkaar. Natuurlijk een aanmoediging hier en daar van papa, mama, oma of opa, maar de kinderen moeten het zelf doen met de ervaren scheidsrechters op de mat. De eerste ronde was het het team van Jesse wat won van Denise en het team van Tygo werd een zwaar bevochten gelijkspel tegen het team van Thijs.

De tweede ronde was het Team Thijs tegen Denise en het team van Tygo tegen Jesse. In de wedstrijden kon je zien dat er wat meer krachtsverschillen aanwezig waren. Team Jesse won van het team van Tygo, en Denise moest met haar team in het het team van Thijs hun meerdere herkennen.

De derde en laatste ronde was het Team Jesse tegen het team van Thijs en het team van Denise tegen het team van Tygo. Deze ronde was het wederom het team van Jesse wat weer won van team Thijs. Team Tygo haalde de victorie binnen ten koste van het team van Denise.

Eindstand van deze 2de Interne:

1: team Jesse

2: team Tygo

3: team Denise

4: team Thijs

Deze interne was het geweldig om te zien dat er weer zoveel kinderen aanwezig waren, ook al misten we nog wat bekende koppies ertussen. Het zou mooi zijn als we de volgende interne op 08 maart nog meer kinderen op de mat mogen verwelkomen. Ditmaal weer dank aan de vrijwilligers voor de telling, organisatie en het schrijven van het verslag. Wij kunnen nog altijd meer vrijwilligers gebruiken op de club, en het zou fijn zijn als wij er op meerdere mogen rekenen de komende tijd. Zonder vrijwilligers redden ook wij als club het ook niet.

Meer nieuwsberichten

Koegrastoernooi 2021

Bijna elk jaar start het wedstrijdseizoen voor onze judoka’s met het Koegras toernooi. Een leuk instaptoernooi waar, net als ons eigen Bloembollen toernooi, gewerkt wordt

Openingstoernooi EBI-Sport

Op zondag 5 september werd er, bij EBI Sports in Tuitjenhorn, het openingstoernooi van het seizoen 2021/2022 gehouden. Dit is een toernooitje waar de beginnende