Zilvervloot voor A-judoka’s

Nadat de poule-indeling was doorgesproken met de organisatie en de coaches werd er begonnen met een gedegen warming-up. Er moesten topprestaties geleverd worden en dat lukt beter als het lichaam goed op temperatuur is. Enthousiast, en soms met wat aandringen van de coach, werd er deelgenomen aan de diverse opdrachten die er in de warming-up werden aangegeven. Nadat iedereen op temperatuur was werden de 9 poules verdeeld over de matten. Na veel leuke wedstrijden met soms winst en soms verlies kwamen de volgende einduitslagen uit de koker van de organisatie.

1e plaatsen voor;
Bram v/d Steen, Marit Oosterling, Nicky van Neerven, Jasmijn Smit en Tatum Dusseldorp

2e plaats voor;
Nic Verbruggen

3e Plaatsen voor;
Casper v/d Steen, Suus Lakerveld, Viggo Leumens, Lara Mentjes en Dane Tijsen

Alle winnaars nogmaals gefeliciteerd met jullie prijzen.

Coach Willem