Voorronde A-pupillen

Afgelopen zondag werd in eigen dojo de voorronde gehouden voor de A pupillen. Dit betekent dat als je bij de beste 5 van je gewichtsklasse eindigt je door gaat naar Beverwijk voor het districtskampioenschap.

Cassidy had zich als enigste van de Uitkomst ingeschreven. Zij zat in een poule samen met 4 andere judoka`s. Wel waren er 3 poule in haar categorie (-27 kg) dus de beste 2 van iedere poule gingen kruizen. Dit betekent dat zij daarna judoën voor de plekken 1 t/m 5.

Cassidy begon heel sterk door haar eerste 3 wedstrijden vol te winnen. Zo leuk om te zien dat ze bijna alles op gevoel doet en dat pak voor haar goed uit. In haar 4de wedstrijd ging het wat zwaarder en werd ze door haar eigen techniek (ko-soto-gake) beenhaak buiten langs overgenomen. Jammer, maar niet getreurd ze plaatste zich voor de kruisfinale. Daar ging het weer iets zwaarder maar ze stond haar mannetje en liet zich niet zomaar van de mat vegen. Jammer genoeg verloor ze beide wedstrijden in de kruisfinale dat dus einde toernooi betekende. Maar al met al kan ze terug kijken op een mooi en goed toernooi.

Petra

Meer nieuwsberichten

100.000 gratis judolessen

De JBN geeft 100.000 gratis judolessen weg. Ook JV De Uitkomst doet mee aan deze gratis proeflessen. Vraag snel wanneer jij mee mag doen!

We gaan weer starten

Als maandag 17 mei de goedkeuring wordt gegeven kunnen we op woensdag 19 mei weer open. We zullen dan dezelfde werkwijze hanteren als voor de lockdown.