Interne teamcompetitie

Deze zondag stonden er in de dojo van JV de Uitkomst 37 gespannen kinderhoofdjes te trappelen om aan hun wedstrijden te gaan beginnen. Het was goed om te zien dat er een aantal nieuwe kinderen bij zaten, de vereniging kan dat alleen maar toe juichen.

Er waren 4 teams en dus 4 team captains. Team 1 was dat Rowin, team 2 Tygo, team 3 Danny en team 4 Bente. Er waren wedstrijden op 2 matten met ieder een scheidsrechter, en wat waren de scheidsrechters weer leuk met de kinderen. Dit soort interne competities zijn er juist om de kinderen te helpen met wedstrijdervaring op te doen en ze uit te leggen hoe alles reilt en zeilt op de mat. Er waren weer vrijwilligers voor achter de tafels en de leiding was weer in handen van Petra en Carina.

Jammer wel dat er helaas wederom geen ouders waren die opstonden om een klein verslag te schrijven, heel uitgebreid hoeft dat niet te zijn en neemt niet langer dan 15 minuten van uw tijd in beslag. Wij hopen dat er bij een volgende interne een ouder opstaat om te gaan schrijven. Maar wat het belangrijkste is, is dat 37 kinderen weer veel plezier op de mat hadden, dat ze heerlijk in beweging waren en samen genoten van de onderlinge wedstrijden.

Er waren weer hele mooie partijen, maar er was 1 team oppermachtig deze zondag. Want op plek 4 was het het team van Tygo, op plek 3 het team van Danny, op plek 2 het team van Rowin maar op plek 1 met alle wedstrijden gewonnen was het het team van Bente wat aan de haal ging met de beker en de medailles! Er was ook een judoka van de maand en die viel met zijn neus in de boter want die zat ook in het winnende team. Deze maand is de judoka van de maand Bram Bloothoofd.

De volgende interne is op 05 april, meld je allemaal aan. Of je nou op judo zit bij de Uitkomst of ergens anders, dat maakt helemaal niet uit. En zit je er niet op, maar wil je het proberen, kom gezellig een keer mee doen of pik een keer een training mee. De eerste 4 lessen krijg je van de Uitkomst en een pak kan je dan met liefde lenen.

Meer nieuwsberichten

Koegrastoernooi 2021

Bijna elk jaar start het wedstrijdseizoen voor onze judoka’s met het Koegras toernooi. Een leuk instaptoernooi waar, net als ons eigen Bloembollen toernooi, gewerkt wordt

Openingstoernooi EBI-Sport

Op zondag 5 september werd er, bij EBI Sports in Tuitjenhorn, het openingstoernooi van het seizoen 2021/2022 gehouden. Dit is een toernooitje waar de beginnende