Guusje enthousiast bij toernooi EBI Sports

Op zondag 13 september was alweer voor het 14e jaar het teamtoernooi bij EBI Sports. Dit teamtoernooi is vergelijkbaar met onze interne teamcompetitie. Iedere judoka tot de leeftijd van 14 jaar kan aan dit toernooi deelnemen. De judoka’s worden op lengte opgesteld en dan verdeeld over 8 teams. Elk team vertegenwoordigd een land en krijgt een eigen teamcaptain die het team begeleidt.

Guusje Peters was ingedeeld in het team Italië. Totaal heeft zij 4 wedstrijden gespeeld waarvan de laatste met een heel mooi punt werd gewonnen. Het team Italië eindigde uiteindelijk op een 7e plaats. Met een vaantje als aandenken kon zij tevreden naar huis terug.

De data voor de andere toernooien die in Tuitjenhorn door ons worden georganiseerd zijn: 4 oktober 2020, 15 november 2020, 19 december of 20 december 2020, 10 januari 2021, 28 maart 2021, 30 mei 2021 en 20 juni 2021.Zet deze alvast in je agenda!

Meer nieuwsberichten

Koegrastoernooi 2021

Bijna elk jaar start het wedstrijdseizoen voor onze judoka’s met het Koegras toernooi. Een leuk instaptoernooi waar, net als ons eigen Bloembollen toernooi, gewerkt wordt

Openingstoernooi EBI-Sport

Op zondag 5 september werd er, bij EBI Sports in Tuitjenhorn, het openingstoernooi van het seizoen 2021/2022 gehouden. Dit is een toernooitje waar de beginnende