David en Lisa kampioen bij Ebi-Sports

Lisa van Benten en David Mulder deden afgelopen zondag mee aan een judo toernooi bij Ebi Sport in Tuitjehorn. David mocht als eerste op de mat, hij maakte een prima beenworp en volgde snel met een houdgreep. Gewonnen ! Dit liet hij in zijn 2e en 3e partij weer zien. Dus drie keer winst op rij met aanvallend judo. In zijn laatste wedstrijd verraste hij zijn tegenstander met een snelle heupworp, vol punt en dus kampioen. Prima gedaan David.

Lisa liet ook leuk judo zien. In haar 1e wedstrijd maakte zij een heupworp en controleerde daarna goed met een houdgreep. In de 2e wedstrijd begon Lisa fel en maakte een actie waar ze geen score voor kreeg. Maar op de grond nam zij haar tegenstander in een houdgreep en liet die niet meer los. Ook de 3e partij werd gewonnen met eerst een waza-ari voor een beenworp en daarna een houdgreep. In de 4e wedstrijd scoorde Lisa een ippon met een heupworp en ook zij werd kampioen.

David en Lisa prima gedaan !!

Meer nieuwsberichten

100.000 gratis judolessen

De JBN geeft 100.000 gratis judolessen weg. Ook JV De Uitkomst doet mee aan deze gratis proeflessen. Vraag snel wanneer jij mee mag doen!

We gaan weer starten

Als maandag 17 mei de goedkeuring wordt gegeven kunnen we op woensdag 19 mei weer open. We zullen dan dezelfde werkwijze hanteren als voor de lockdown.