David en Lisa kampioen bij Ebi-Sports

Lisa van Benten en David Mulder deden afgelopen zondag mee aan een judo toernooi bij Ebi Sport in Tuitjehorn. David mocht als eerste op de mat, hij maakte een prima beenworp en volgde snel met een houdgreep. Gewonnen ! Dit liet hij in zijn 2e en 3e partij weer zien. Dus drie keer winst op rij met aanvallend judo. In zijn laatste wedstrijd verraste hij zijn tegenstander met een snelle heupworp, vol punt en dus kampioen. Prima gedaan David.

Lisa liet ook leuk judo zien. In haar 1e wedstrijd maakte zij een heupworp en controleerde daarna goed met een houdgreep. In de 2e wedstrijd begon Lisa fel en maakte een actie waar ze geen score voor kreeg. Maar op de grond nam zij haar tegenstander in een houdgreep en liet die niet meer los. Ook de 3e partij werd gewonnen met eerst een waza-ari voor een beenworp en daarna een houdgreep. In de 4e wedstrijd scoorde Lisa een ippon met een heupworp en ook zij werd kampioen.

David en Lisa prima gedaan !!

Meer nieuwsberichten

Koegrastoernooi 2021

Bijna elk jaar start het wedstrijdseizoen voor onze judoka’s met het Koegras toernooi. Een leuk instaptoernooi waar, net als ons eigen Bloembollen toernooi, gewerkt wordt

Openingstoernooi EBI-Sport

Op zondag 5 september werd er, bij EBI Sports in Tuitjenhorn, het openingstoernooi van het seizoen 2021/2022 gehouden. Dit is een toernooitje waar de beginnende