Heiloo het ontwikkelingstoernooi

Afgelopen zondag 26 juni werd in Heiloo het ontwikkelingstoernooi bij Dojo ‘t Loo gehouden.Voor JV De Uitkomst deden hier aan mee David Mulder, Lisa van Benten en Levi Veenstra.Judith van Benten was voor deze gelegenheid de coach.David was ingedeeld in een poule van vier en wist zijn eerste twee partijen met een ippon te winnen. Zijn laatste partij won hij door de tegenstander in een houdgreep te houden. Hier mee eindigde David op de eerste plek op het podium.Lisa zat in een poule van vijf en ook zij wist alle partijen te winnen. Een tegenstander viel uit nadat hij met zijn hoofd de wedstrijdtafel raakte. Lisa won de eerste twee partijen met een ippon en de laatste partij met een houdgreep. Lisa mocht ook op de eerste plek op het podium plaats nemen.Levi zat in de kleinste poule van drie. Levi wist zijn eerste wedstrijd met een houdgreep te winnen.De tweede partij heeft hij op aanwijzen van de scheidsrechter verloren. Doordat het zo’n kleine poule was heeft hij nog eens tegen beide tegenstanders gejudood. Deze partijtjes waren voor de ervaring en niet voor punten. Door een winst en een verlies pakte hij mooi de tweede plek op het podium.Het was een gezellige, warme en leerzame middag voor de judoka’s.Judith, hartstikke bedankt voor het coachen van de kinderen.

Meer nieuwsberichten