Viking toernooi Hippolytushoef

Zondag 13 juni werd het 7e Viking toernooi gehouden bij Asahi-San. Voor de Uitkomst deden de volgende judoka`s mee: Mette v Dorp, Sebastiaan Vogel, Jort v Dorp, Jayli Visser, Koen Rol, Sven v/d Meer, Don d Heer, Lisa v Benten en Levi Veenstra. De judoka`s werden in verschillende poules ingedeeld en draaide 4-5 wedstrijden. Iedereen ging met een prijs naar huis en een bonnetje voor een bakje kibbeling. Alle judoka`s GEFELICITEERD.

Meer nieuwsberichten

Gun Je Kind een gratis proefles!

20 september 2022 JUDO Er is weer een nieuwe video verschenen van onze campagne ‘Gun Je Kind Judo’, in samenwerking met BouwGarant. In dit deel laten we

Mud Crawl bij JV De Uitkomst

Zondag 25 september j.l namen in Biddinghuizen een aantal judoka’s van JV De Uitkomst deel aan de nationale Mud Crawl te Biddinghuizen. Het parcours was