Succes opkomst vrijwilligers Samen Sterk

Ruime opkomst vrijwilligers maken het Samen Sterk Toernooi tot een succes. Een vereniging willen zijn en activiteiten organiseren dat kan alleen maar wanneer je kan beschikken over vrijwilligers. Dat de verenigingen na de Corona lockdowns in minder gunstig weer zitten is algemeen bekend. Ook bij onze vereniging hebben we de afgelopen jaren gezien dat het ledenaantal is teruggelopen, we niet meer kunnen participeren in de West Friese (Jeugd) Judo Competitie en dat het aantal vrijwilligers is teruggelopen. Inmiddels gaan we weer de goede kant op, het ledenaantal stijgt weer en na een oproep hebben een 7 tal ouders aangegeven te willen assisteren op club activiteiten. Mede door deze nieuwe vrijwilligers en trouw oudgedienden hebben we afgelopen vrijdag een schitterend Samen Sterk Toernooi kunnen neerzetten.

Dank hiervoor,

Een oudgediende.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.