Waterlandtoernooi Purmerend.

Zondag 11 december j.l. hebben Guusje Peters, Lisa van Benten en David Mulder deelgenomen aan het Waterlandtoernooi. Een groot toernooi waar veel ervaren wedstrijdjudoka’s aan deelnemen. Guusje mocht de spits afbijten en begon sterk met een overwinning. Haar tweede partij werd echter verloren zodat ze doorschoof naar de verliezerkant van het schema. Hier herstelde zij zich goed, won haar partij en sleepte een mooie 3e prijs in de wacht.

Lisa begon, net als Guusje, met een goede 1e partij en dus winst ook in partij twee volgde ze het voorbeeld en verloor met een schouderworp op   lijn niet meer te keren. Ook haar derde wedstrijd liep zij op een schouderworp op 2 knieën dus einde toernooi.

David starte fanatiek, maar wist dit niet om te zetten in winst. In zijn tweede wedstrijd wilde hij dit graag omzetten, kwam weer voortvarende naar voren en lag 2 seconden later vol op zijn rug. Een mooi cadeautje voor zijn tegenstander en een goede leerschool voor David.

Coach, Willem

Meer nieuwsberichten

De Uitkomst bestaat 50 jaar!

Feestavond Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van JV De Uitkomst, Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen om samen met ons

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit