Puntentoernooi EbiSport

Lisa, Levi, Don, Jim en Finn hadden deze ochtend deel genomen aan het judo toernooi van EbiSports. Er werd op 4 matten gedraaid. Jim heeft 4 partijen gedraaid waarvan 2 gewonnen. Heel sterk op de grond, daar hadden ze geen schijn van kans bij Jim. Goede houdgrepen en de winst was binnen!

Finn zat in poule van 3 en zij mochten 2x tegen elkaar. Eerste partij verloren, maar daarna werden de andere 3 wedstrijden met ippons gewonnen door mooie worpen.

Don had een poule van 5 en heeft heel goed 4 wedstrijden gedraaid, waarvan er 1 gewonnen! Don stond echt zijn mannetje en probeerde heel goed de worpen te maken.

Lisa zat ook in een poule van 3 en ook zij gingen 2x tegen elkaar. Lisa kon lekker judoën en had goede tegenstand. Zij heeft er 1 gewonnen.

Levi heeft heel goed gejudood en kon ook lekker aan de bak in zijn poule. Hij heeft er 2 gewonnen, 1 daarvan met vol punt!!

Iedereen heeft veel judo plezier gehad en ook zeer hun best gedaan!!

Meer nieuwsberichten

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit

A judotoernooi in Heiloo

Op zaterdag 3 februari hielt judovereniging ‘t Loo gaat jaarlijkse A judotoernooi. Omdat wij deze keer vrij laat waren met de uitnodiging deden er maar