Jubilarissen bij JV De Uitkomst

Afgelopen week heeft judovereniging De uitkomst 2 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Pedro Sayers is al meer dan 40jaar als vrijwillige penningmeester actief bij judovereniging De Uitkomst en Petra van Leeuwen 40 jaar als lid en bijna dezelfde periode als judojuf.

Sinds ongeveer 1980 heeft Pedro zich met hart en ziel ingezet voor de vereniging, en in die tijd is hij een belangrijke pijler geworden voor het beheer en de groei van de club. Pedro is een onmisbare kracht binnen onze vereniging. Hij heeft altijd de tijd genomen om zich in te zetten voor de club en zijn inzet en toewijding zijn onvoorwaardelijk.

In 1980 is Petra lid geworden van onze vereniging. Niet veel later is zij met veel enthousiasme en passie gaan lesgegeven aan onze jeugdjudoka’s. Petra is een geweldige judojuf die altijd haar best heeft gedaan om haar leerlingen te helpen hun doelen te bereiken, of het nu gaat om het behalen van een bepaald judoband, het verbeteren van hun techniek of het vergroten van hun zelfvertrouwen.

We zijn beide jubilarissen  ontzettend dankbaar voor alles wat zij hebben gedaan en hopelijk voorlopig zullen blijven doen voor JV De Uitkomst.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.