Over ons

Oprichting

Judovereniging De Uitkomst is opgericht op 24 april 1974. De vereniging startte bij Sporthal De Veerburg en is vervolgens bijna 30 jaar gevestigd geweest in het voormalige schoolgebouw aan de Burgemeester Mijnlieffstraat. Inmiddels is De Uitkomst weer gevestigd naast Sporthal De Veerburg in een hypermodern uitgeruste dojo met daarnaast een eigen fitnessruimte die is voorzien van allerlei hoogwaardige fitnessapparatuur. 

Naast dat er in onze dojo bijna dagelijks judo wordt aangeboden, bieden wij nog tal van andere sporten zoals yoga, core-stability en lady’s workout aan. 

In onze aparte fitnessruimte bieden wij verschillende fitnessapparatuur aan gericht op krachttraining en cardio. Begeleiding is aanwezig om u op weg te helpen naar een gezonde(re) levensstijl. Daarnaast kunt u ook voor revalidatie en herstel in onze fitnessruimte terecht.

Judo bij De Uitkomst

Bij Judovereniging De Uitkomst is judo de grootste sport die aangeboden wordt en dit gebeurt dan ook met zeer veel plezier en enthousiasme. Onze docenten zijn deskundig onderlegd en kunnen u of uw kind(eren) alle facetten van het judo bijbrengen.

Judo wordt gegeven door Boy Prevos (7e dan), Kjell Tuinstra (3e dan), Petra van Leeuwen (3e dan) en aangepast judo door Stefan Meeldijk (2e dan) en Willem van Leeuwen (2e dan). 

Zowel wedstrijdjudoka’s als recreanten zijn welkom bij ons. Edith Bosch (wereld- en Europees kampioen) startte haar carrière bij De Uitkomst en wist via ons haar weg naar de wereldtop te vinden. Ons streven is niet iedereen wereldkampioen te laten te worden; gezelligheid en saamhorigheid staan bij ons ook hoog in het vaandel!

Het bestuur

Voorzitter
Willem van Leeuwen

Penningmeester
Pedro Sayers

Lid technische zaken
Boy Prevos

Lid algemene zaken
Stefan Meeldijk

Kennismaken met ons

Indien u kennis wilt maken met onze vereniging bent u vrij om een van onze sporten gratis en zonder verdere verplichtingen uit te proberen. Bij judo geldt dat er gebruik gemaakt mag worden van 4 proeflessen. Wilt u kennismaken met onze fitnessapparatuur? Maak dan een afspraak zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Voor vragen neem contact met ons op!

Tarieven

Per maand bedraagt de contributie:

  • € 10,50 (jeugdjudo)
  • € 17,00 (vanaf 14 jaar)


Met het lidmaatschap kan gebruikt worden gemaakt van alle faciliteiten binnen Judovereniging De Uitkomst. Dat is judo, yoga, lady’s workout, core-stability en al dan niet begeleide fitness.