2e ronde ontwikkelingstoernooi

Zondag 12 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. Alle judoka`s werden in 3 blokken verdeeld. In het 1ste blok kwamen de volgende judoka`s van de Uitkomst op de mat. Leonora Bais, Jim de Heer, Mette v Dorp, Siep Slijkhuis, Aiden Engelen, Roan Warmenhoven, Sebastiaan Vogel, Jazzlyn Ottevanger en Viggo Engelen.

De judoka`s werden in poule`s ingedeeld zodat ze 3/4 wedstrijden konden draaien. Het is altijd een feest om de allerkleinste te zien judoën. In het 1ste blok is Siep 2de geworden en de overige judoka`s zijn 3de geworden. Super goed gedaan. In het 2de blok kwamen Jort v Dorp, Arno Visser enAyden du Maine. Ook voor deze mannen telt dat ze werden ingedeeld in een poule waar ze 4-5 wedstrijden konden draaien.

Er werd gewonnen en verloren wat voor alle 3 een mooie 3de plek opleverde. Gefeliciteerd mannen. In het 3de en laatste blok kwamen op de mat: Don de Heer, Finn Elbertsen, Jorik Bais, Bram Borst en Jayli Visser. Finn was lekker op dreef en won alle wedstrijden wat een mooie 1ste plek opleverde. Jayli verloor in haar poule 1 wedstrijd en werd uiteindelijk 2de. Don, Jorik en Bram hebben goed hun best gedaan en werden alle 3 derde. Alle judoka`s gefeliciteerd 26 maart is de laatste ronde