Girls Only toernooi

Het jaarlijks terugkerend girls only toernooi werd dit jaar gehouden op zondag 26 februari. Uiteraard weer in de vertrouwde dojo van Hajime in Alkmaar. Jayli Visser mocht als eerste van onze vereniging beginnen. Onder goedkeurende blikken van vader, moeder en oom liet zij zien dat zij voor de hoogste podiumplaats wilde gaan. Na 4 wedstrijden was dat doel bereikt. Twee keer ippon en twee keer winnen op aanwijzing van de scheidsrechters was voldoende voor een eerste plaats.

Abigail Glas mocht als tweede aan de bak. Zij startte voortvarend en wist haar eerste wedstrijd met ippon te winnen. De andere twee tegenstandsters waren echter een maatje te groot en dus verlies voor Abigail. Die ene winstpartij leverde echter wel een mooie derde plaats op.

Lisa van Benten was onze laatste deelneemster op dit toernooi. Lisa wordt langzamerhand een ervaren wedstrijdjudoka en dat liet zij zien ook. Met gevarieerd judo wist zij zonder veel problemen de eerste plaats voor zich op te eisen.

Meiden gefeliciteerd met jullie prijs.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.