Nieuws

Zilvervloot voor A-judoka’s

Op zaterdag 8 februari werd het jaarlijkse a-judotoernooi bij dojo ’t Loo georganiseerd. Als hofleverancier van dit toernooi werd er ook dit jaar met een grote groep deelgenomen.

Lees meer »

Hikari Meidentoernooi

Op zondag 2 februari 2020 werd bij judovereniging Hikari het jaarlijkse meidentoernooi gedraaid. Namens JV De Uitkomst hadden Guusje Peters en Indy Sarlemijn zich aangemeld.

Lees meer »

Bandenexamens

Afgelopen zaterdagochtend was er voor een klein groepje judoka`s het bandexamen. Iedereen toch wel een beetje zenuwachtig voor wat er ging gebeuren. Ook mochten eindelijk

Lees meer »

Ontwikkelingstoernooi

Zondag 8 dec was het 1ste ontwikkelingstoernooi van 3. Dit is bedoeld om de beginnende judoka te laten wennen aan wedstrijden en aan judoka`s van andere verengingen.

Lees meer »

2e ronde regio jeugdcompetitie

De tweede ronde van de regio jeugdcompetitie bracht ons bij gastheer Budocentrum Julianadorp. Ondanks een groot aantal afmeldingen wisten we toch nog een redelijk representatief team op de been te brengen.

Lees meer »

10e aangepast judotoernooi

Op zaterdag 2 november organiseerde Dun Hong alweer voor de tiende keer haar jaarlijkse toernooi voor judoka’s met een beperking. Met 10 van onze judoka’s hebben wij deelgenomen.

Lees meer »

Start West-Friese Judo Competitie

Zaterdag 26 oktober j.l. hadden we de eerste ronde in de deze competitie. Vorig seizoen eindigden ons team op een mooie 2e plaats 1n de 2e klasse. Door uitval van teams in de hoofd en 1e klasse is ons team alsnog gepromoveerd naar de 1e klasse.

Lees meer »