Asahi-San Opening toernooi

Afgelopen vrijdagavond werd de dojo van Asahi-San officieel geopend met een toernooitje samen met de zusterverengingen  Dun Hong, Budocentrum en de Uitkomst. Het was een gezellige drukte deze avond waar in 3 blokken heel leuk judo werd vertoont. De Uitkomst was goed aanwezig met 20 judoka`s. Voor sommige judoka`s was het hun eerste wedstrijd en dan ook nog in een andere dojo, wat het extra spannend maakte. De judoka`s werden in poules ingedeeld, dat wil zeggen dat iedereen 3-4 wedstrijden draaide. Met wisselde resultaten ging iedereen met een prijs naar huis. Alle judoka`s van harte gefeliciteerd.

Meer nieuwsberichten

West-Friese Open

Zondag 2 juni werden de west Friese open judokampioenschappen gehouden. Namens onze vereniging namen Bram Borst, Lisa van Benten, Adinda Baede en Jort van Dorp