‘Gun Je Kind Judo’,

Er is weer een nieuwe video verschenen van onze campagne ‘Gun Je Kind Judo’,

In het nieuwe deel van de campagne laten we zien hoe de sport judo bijdraagt aan het zelfvertrouwen van een jong kind. Door goed oefenen en de juiste voorbereiding leert een jonge judoka het gewenste resultaat te behalen, zowel tijdens het beoefenen van de
sport als daarbuiten. 

Mentale en fysieke ontwikkeling
De kracht van judo wordt vaak onderschat. Naast het recreatieve gedeelte draagt de sport ook sterk bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van een kind. Veilig leren vallen en vooral ook opstaan; omgaan met fysiek contact en het ontwikkelen van zowel motorische als sociale vaardigheden; het zijn kenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met de judosport. Ook kinderen die een andere sport gaan beoefenen ervaren veel profijt van de basisvaardigheden die ze in het judo hebben opgedaan, zoals balans bewaren en de controle over het eigen lichaam.

Vervolg

In de aankomende maanden zal de campagne verder uitgerold worden en komt ook het thema ‘omgaan met verlies’ nog aan bod. Allemaal met als doel om te laten zien welke voordelen het heeft als je als kind een judo achtergrond hebt. Met het beschikbaar stellen van 100.000 proeflessen wil Judo Bond Nederland bijdragen aan een gezonde generatie.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.