Laatste ontwikkelingstoernooi van dit seizoen.

De opkomst was erg groot en dus een volle tribune met ouders, opa`s en oma`s. Om alles goed te laten verlopen was het toernooi verdeeld in 3 blokken. Het eerste blok waren de volgende judoka`s op de mat:

Leonora Bais, Viggo en Aiden Engelen, Arno Visser, Mette v Dorp, Jim de Heer en Ka Dorregeest. Er werd goed gevochten en maar er was vooral veel plezier. Zo leuk om te zien dat het winnen of verliezen nog geen prioriteit heeft. Lekker bezig zijn met het judospel. Alle judoka`s gingen met een mooie 3e plaats naar huis.

In blok 2 kwamen op de mat: Jort v Dorp, Jazzlyn Ottevanger en Sven v/d Meer. Ook hier werd er weer goed gejudood met winst partijen maar ook werd er verloren. Ook deze kanjers zijn 3e geworden. Super goed gedaan hoor.

In het laatste blok was het weer wat drukker met de judoka`s n.l. Bram Borst, Jayli Visser, Jorik Bais, Finn Elbertsen, Don de Heer en Django Bachet. Het zou bijna eentonig worden want ook hier ging iedereen naar met een mooie 3e plek maar Finn en Bram gingen als een speer en werden 1ste. We kunnen terug kijken op een mooie judodag waar we lekker hebben kunnen judoën. Iedereen gefeliciteerd met het mooie resultaat..

Wil alle foto’s zien kijk dan op onze facebook pagina.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.