Laatste Puntentoernooi bij EbiSports

Vandaag was het laatste Puntentoernooi van dit seizoen bij EbiSports in Tuitjenhorn. Verdeeld over drie matten werd er weer gestreden om de punten. Jim de Heer heeft staan knokken voor wat hij waard was maar wist helaas geen wedstrijd te winnen. Voor zijn broer Don gold hetzelfde al scheelde dat in twee partijen weinig. Levi Veenstra was licht ingedeeld en kon dus deze ronde wat werken aan het verbeteren van zijn techniek. Met vier winstpartijen was hij de grote puntenverzamelaar van deze dag. Lisa van Benten en Tygo Veenstra zaten weer bij elkaar in de poule. Samen met nog twee judoka mochten zij de strijd aangaan. Winst en verlies wisselde elkaar af waarbij vermeld dat Lisa de onderlinge partij wist te winnen. Na afloop kreeg iedereen een vaantje en kon er nog ruim genoten worden van het mooie zomerse weer.

Meer nieuwsberichten

West-Friese Open

Zondag 2 juni werden de west Friese open judokampioenschappen gehouden. Namens onze vereniging namen Bram Borst, Lisa van Benten, Adinda Baede en Jort van Dorp