Afsluiting Seizoen 2022-2023

Zaterdag 8 juli hadden we een geweldige seizoen afsluiting met een 6-kamp, pannenkoeken en een BBQ. Bais-Tegelwerk, Bart van Dorp en Elektobedrijf Verstappen hebben de 6-kamp gesponseerd. Voor het winnende team was er een heerlijke slagroom taart en deze werd gesponseerd door Bakkerij Alkemade. Tussen door kwam Samantha de Jong en had voor iedereen een lekker ijsje. Na de prijs uitreiking was er voor de jeugd pannenkoeken, die gebakken waren door Raymond. De bij de Jumbo gehaalde hapjes en drankjes vonden met het mooie weer gretig aftrek. Voor de ouderen had Salagerij Sander Duin een smakelijk BBQ pakket (vegan / vlees) samengesteld. Al met al een geslaagde middag met dank aan Bart en Andre voor het organiseren. En natuurlijk alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Meer nieuwsberichten

District Kampioenschap B-Pupillen

Finn Elbertsen had zondag 26 november het Noord Hollands kampioenschap voor B Pupillen In Beverwijk. Hij zat met 13 jongens/meiden in zijn gewichtsklasse, -42kg. De

G-Toernooi HABC Dun Hong

Op zaterdag 4 november hielt judovereniging Dun Hong hun jaarlijkse G judotoernooi. JV De Uitkomstwas weer met een grote ploeg hierbij aanwezig. Nadat de poules