Afsluiting Seizoen 2022-2023

Zaterdag 8 juli hadden we een geweldige seizoen afsluiting met een 6-kamp, pannenkoeken en een BBQ. Bais-Tegelwerk, Bart van Dorp en Elektobedrijf Verstappen hebben de 6-kamp gesponseerd. Voor het winnende team was er een heerlijke slagroom taart en deze werd gesponseerd door Bakkerij Alkemade. Tussen door kwam Samantha de Jong en had voor iedereen een lekker ijsje. Na de prijs uitreiking was er voor de jeugd pannenkoeken, die gebakken waren door Raymond. De bij de Jumbo gehaalde hapjes en drankjes vonden met het mooie weer gretig aftrek. Voor de ouderen had Salagerij Sander Duin een smakelijk BBQ pakket (vegan / vlees) samengesteld. Al met al een geslaagde middag met dank aan Bart en Andre voor het organiseren. En natuurlijk alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Meer nieuwsberichten

West-Friese Open

Zondag 2 juni werden de west Friese open judokampioenschappen gehouden. Namens onze vereniging namen Bram Borst, Lisa van Benten, Adinda Baede en Jort van Dorp