Openingstoernooi Ebi-Sports

Op zondag 24 september hield EbiSports haar jaarlijkse openingstoernooi. Namens JV De Uitkomst hadden Jayli Visser en de broers Jim en Don de Heer zich hiervoor aangemeld. Don werd ingedeeld in team Duitsland, Jayli in team Brazilië en Jim in team Italië. Na veel strijd met winst en verlies werd Don met zijn team Duitsland 5e. De finale moest worden gestreden tussen de teams van Brazilië en Italië. Italië wist deze naar zich toe te trekken en werd daarmee toernooiwinnaar.

Meer nieuwsberichten

District Kampioenschap B-Pupillen

Finn Elbertsen had zondag 26 november het Noord Hollands kampioenschap voor B Pupillen In Beverwijk. Hij zat met 13 jongens/meiden in zijn gewichtsklasse, -42kg. De

G-Toernooi HABC Dun Hong

Op zaterdag 4 november hielt judovereniging Dun Hong hun jaarlijkse G judotoernooi. JV De Uitkomstwas weer met een grote ploeg hierbij aanwezig. Nadat de poules