Openingstoernooi Ebi-Sports

Op zondag 24 september hield EbiSports haar jaarlijkse openingstoernooi. Namens JV De Uitkomst hadden Jayli Visser en de broers Jim en Don de Heer zich hiervoor aangemeld. Don werd ingedeeld in team Duitsland, Jayli in team Brazilië en Jim in team Italië. Na veel strijd met winst en verlies werd Don met zijn team Duitsland 5e. De finale moest worden gestreden tussen de teams van Brazilië en Italië. Italië wist deze naar zich toe te trekken en werd daarmee toernooiwinnaar.

Meer nieuwsberichten

De Uitkomst bestaat 50 jaar!

Feestavond Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van JV De Uitkomst, Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen om samen met ons

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit