Samensterk Toernooi

Afgelopen vrijdag 13 oktober was het 1ste Samen Sterk Toernooi van dit seizoen. Verschillende judoka`s hadden zich hier voor opgegeven. Onder de bezielende leiding van Juf Daisy werd in 2 blokken gedraaid en iedere judoka had 3-4 wedstrijden. Ze konden dus lekker aan de bak. Uiteindelijk ging iedereen met een mooie medaille naar huis. De volgende ronde is thuis en wel op 1 december, schrijf het alvast op de kalender

Meer nieuwsberichten

Jayli en Lisa kampioen

Bij het meidentoernooi in Purmerend was het dubbel feest want Jayli Visser en Lisa van Benten werden kampioen. Jayli (-34 kg) startte goed.  Ze nam haar

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50