Pannenkoeken toernooi

Op zaterdag 14 oktober werd voor de tweede keer het Pannenkoeken toernooi georganiseerd bij judovereniging Hajime in Alkmaar. Vanuit onze vereniging hadden Ashley Schouwvlieger, Jazzlyn Ottevanger, Jorik Bais en Jayli Visser zich hiervoor aangemeld. Ashley mocht al om 09.30 uur wegen dus het was vroeg uit de veren voor het begeleidingsteam. Na de indeling kon er begonnen worden met de judowedstrijdjes. Ingedeeld in poules werden de een na de andere wedstrijd gestreden. Na drie maal verlies wist Ashley haar laatste partij winnend af te sluiten. Daarmee eindigde zij als 4e. De volgende was Jazzlyn. Ondanks sterk judo wist zij slechts 1 partij te winnen en werd daarmee ook 4e.

Door uitloop starte het middagprogramma een uur later dus Jayli en Jorik moesten lang wachten. Voor hun prestatie had dit lange wachten gelukkig geen effect. Jorik wist een mooie 2e plaats te pakken en Jayli zelf een 1e plaats.

Na afloop konden alle judoka’s nog heerlijk genieten van een grote versgebakken pannenkoek.

Meer nieuwsberichten

District Kampioenschap B-Pupillen

Finn Elbertsen had zondag 26 november het Noord Hollands kampioenschap voor B Pupillen In Beverwijk. Hij zat met 13 jongens/meiden in zijn gewichtsklasse, -42kg. De

G-Toernooi HABC Dun Hong

Op zaterdag 4 november hielt judovereniging Dun Hong hun jaarlijkse G judotoernooi. JV De Uitkomstwas weer met een grote ploeg hierbij aanwezig. Nadat de poules