Ontwikkelingstoernooi Dojo ’t Loo

Op zondag 12 november werd er bij dojo ‘t Loo in Heiloo Eén ontwikkelingstoernooi georganiseerd. Namens JV De Uitkomst namen Jim de Heer, Siep Slijkhuis, Jazzlyn Ottevanger, Don de Heer, Bram Borst en JorikBais hieraan deel.
Jim en Siep mochten al lekker vroeg van start. In hun poule wisten ze bijna alles te winnen. Dit leverde voor beide een mooie 2e plaats op. In blok 2 mocht Jazzlyn aan de bak. Helaas was zij veel te zwaar ingedeeld, raakte ook nog geblesseerd in haar eerste partij waarna werd besloten om niet meer door te judoën. Hopelijk de volgende keer een wat betere indeling al blijft dit lastig voor de organisatie.
In het derde blok mochten de “grote” mannen laten zien wat ze waard waren. Don knokte goed maar is soms nog wat te lief en laat dan de kaas van zijn brood eten. Gelukkig heeft hij er wel plezier in en dan komen de resultaten ook wel. Nu werd hij 4e en kreeg een mooie medaille. Bram stond vandaag scherp en had 1e kunnen worden. Helaas wilde hij iets vanuit een linkse pakking proberen en dat
mislukte. De geleerde les was dat als je iets wilt proberen dat je dat beter eerst goed kan oefenen tijdens de training. Jorik was goed bij de les en maakte in zijn tweede partij het punt van de dag. Een uitstekend getimed voetveeg deed zijn tegenstander vol op de rug belanden, ippon. Of dat een positieve indruk op de scheidsrechter had gemaakt is niet helemaal duidelijk maar in zijn volgende partij kreeg hij een
score toegewezen die niet toegewezen had moeten worden. Jorik zat daar niet mee, won ook zijn laatste partij en werd daardoor keurig 1e. Iedereen gefeliciteerd met de gewonnen prijzen.
Coach Willem

Meer nieuwsberichten

Jayli en Lisa kampioen

Bij het meidentoernooi in Purmerend was het dubbel feest want Jayli Visser en Lisa van Benten werden kampioen. Jayli (-34 kg) startte goed.  Ze nam haar

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50