District Kampioenschap B-Pupillen

Finn Elbertsen had zondag 26 november het Noord Hollands kampioenschap voor B Pupillen In Beverwijk.

Hij zat met 13 jongens/meiden in zijn gewichtsklasse, -42kg. De eerste ronde was Finn vrijgeloot. De volgende partij werd gewonnen door middel van een mooie overname. Omdat de tijd bijna om was ging Finn op de grond verder om de laatste 4 seconden uit te judoën. De halve finale werd verloren door beslissing. Het lukt hem niet om de tegenstander te werpen. Zijn laatste partij werd verloren door een houdgreep. Finn alles gegeven, maar het lukte net niet?  Geen punt! Als er maar volle inzet aanwezig was, en dat was er!

Meer nieuwsberichten

West-Friese Open

Zondag 2 juni werden de west Friese open judokampioenschappen gehouden. Namens onze vereniging namen Bram Borst, Lisa van Benten, Adinda Baede en Jort van Dorp