Samen Sterk Toernooi

Vrijdagavond (1dec) was er weer een ronde van het Samen Sterk Toernooi. Deze ronde werd thuis (bij de Uitkomst) gehouden. De tribune zat beide blokken helemaal vol met ouders, opa`s en oma`s, ooms en tantes. Super leuk dat de jeugd zo werd aangemoedigd, zoals al geschreven werd er in 2 blokken gedraaid. Aan het eind van het 1ste blok kwamen er 2 pieten binnen met de medailles, die hadden ze buiten gevonden en kwamen deze binnen brengen. Gelukkig wilde ze ze ook uitdelen aan alle prijswinnaars van het 1ste blok. Alle judoka`s draaide in een poule en hadden 3-4 wedstrijden. Alle judoka`s gefeliciteerd.

 De volgende ronde is 19 januari 2024 bij Ashi San in Hippolytushoef Schrijf dit alvast in je agenda!.

Meer nieuwsberichten

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit

A judotoernooi in Heiloo

Op zaterdag 3 februari hielt judovereniging ‘t Loo gaat jaarlijkse A judotoernooi. Omdat wij deze keer vrij laat waren met de uitnodiging deden er maar