Samensterk Toernooi

Afgelopen vrijdagavond (19 januari) was er een ronde van het samen sterk toernooi (oliebollentoernooi) bij Ashi San in Hippolytushoef. Er werd in 2 blokken gedraaid en op 3 matten. Alle judoka`s hadden 3-4 wedstrijden, knokte voor wat ze waard waren en gingen allemaal met een medaille naar huis. Langs de rand van de mat zat het vol met pappies en mammies, opa`s en oma`s. Er was een hele goede sportieve sfeer op en rond de mat. De volgende ronde is 8 maart bij Dun Hong. Alle judoka`s gefeliciteerd met jullie podium plaats.

Meer nieuwsberichten

De Uitkomst bestaat 50 jaar!

Feestavond Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van JV De Uitkomst, Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen om samen met ons

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judo├źn. Omdat dit