A judotoernooi in Heiloo

Op zaterdag 3 februari hielt judovereniging ‘t Loo gaat jaarlijkse A judotoernooi. Omdat wij deze keer vrij laat waren met de uitnodiging deden er maar 2 judoka’s van onze vereniging mee namelijk Lisa Bolster en Jasmijn Smits. Beiden waren ingedeeld in een poule van 5 dus zij konden lekker partij maken. Lisa had echter een slechte dag, zat lekker in haar eigen wereld maar was daardoor absoluut niet met de judowedstrijden bezig. Zij verloor ze dus alle vier maar verdiende wel een mooie derde prijs waar ze heel blij mee was.

Jasmijn had haar zinnen gezet op een eerste prijs. De eerste drie partijen verliepen soepel dus de weg naar de hoogste plek lag volledig open. In haar laatste partij trof zij echter een judoka die dezelfde ambitie had. Beiden knokte voor wat ze waard waren maar beiden wisten ook niet te scoren. Gelukkig was de scheidsrechter scherp en had hij gezien dat Jasmijn duidelijk veel meer inzet had getoond. Nadat zij als winnaar was aangewezen kon zij de felbegeerde eerste prijs in ontvangst nemen.

Coach, Willem

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.