2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit niet allemaal tegenlijk op de mat kan werd er gewerkt in 4 blokken.

Voor de Uitkomst waren de judoka`s goed verdeeld over deze blokken. Allejudoka`s werden in poule`s ingedeeld dat betekende 3-4 wedstrijden. Alle judoka`s gingen met een prijs naar huis.

Bram Borst werd 1ste, Koen Rol en Jort van Dorp werden 2de. Op de 3de plaats stonden: Jim de Heer, Roan Warmenhoven, Jelle Limmen, Don de Heer, Sophie Gutker, Pim Ingels, Mette van Dorp, Hailey Traast, Adinda Baede, Jorik Bais en Django Bachet.

Alle judoka`s gefeliciteerd met jullie behaalde prijs. Zet alvast in je agenda dat het laatste ontwikkelingstoernooi van dit seizoen op zondag 24 maart wordt gehouden in onze eigen dojo.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.