2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit niet allemaal tegenlijk op de mat kan werd er gewerkt in 4 blokken.

Voor de Uitkomst waren de judoka`s goed verdeeld over deze blokken. Allejudoka`s werden in poule`s ingedeeld dat betekende 3-4 wedstrijden. Alle judoka`s gingen met een prijs naar huis.

Bram Borst werd 1ste, Koen Rol en Jort van Dorp werden 2de. Op de 3de plaats stonden: Jim de Heer, Roan Warmenhoven, Jelle Limmen, Don de Heer, Sophie Gutker, Pim Ingels, Mette van Dorp, Hailey Traast, Adinda Baede, Jorik Bais en Django Bachet.

Alle judoka`s gefeliciteerd met jullie behaalde prijs. Zet alvast in je agenda dat het laatste ontwikkelingstoernooi van dit seizoen op zondag 24 maart wordt gehouden in onze eigen dojo.

Meer nieuwsberichten

De Uitkomst bestaat 50 jaar!

Feestavond Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van JV De Uitkomst, Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen om samen met ons

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit