De Uitkomst bestaat 50 jaar!

Feestavond

Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen van JV De Uitkomst,

Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen om samen met ons het 50-jarig jubileum van JV De Uitkomst te vieren op 14 september. Het is een bijzondere mijlpaal die we graag met jullie willen delen.

JV De Uitkomst heeft in de afgelopen 50 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Onder leiding van trainer Boy Prevos zijn meer dan 150 judoka’s opgeleid tot le dan of hoger. Velen van hen hebben deelgenomen aan districts-, nationale- en internationale wedstrijden, waarbij velen gouden, zilveren of bronzen medailles hebben behaald. Maar laten we niet vergeten dat de basis van onze club de breedtesport is, waar elke week jonge judoka’s op de judomat staan en plezier beleven aan sport en beweging.

De uitnodiging voor ons jubileumfeest is niet alleen voor degenen die momenteel bij De Uitkomst betrokken zijn, maar voor iedereen die ooit deel heeft uitgemaakt van onze club. Of het nu gaat om judo, jitsu, fitness, keep fit of yoga, of het nu 50, 30, of 5 jaar geleden is geweest, oud-leden, huidige leden, vrijwilligers, vrienden en vriendinnen, iedereen die zich verbonden voelt bij De Uitkomst is van harte welkom.

Omdat er op de feestavond alcohol wordt geschonken is deze enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Meld je aan via onderstaand formulier tot uiterlijk 1 juni.

Laten we samen herinneringen ophalen, successen vieren en vooral genieten van elkaars gezelschap tijdens deze speciale gelegenheid.

Datum: zaterdag 14 september
Tijd: 
20.00 uur – 00.00 uur
Locatie: 
Wordt later bekend gemaakt

Graag zien we jullie allemaal op ons jubileumfeest!

Met vriendelijke groet,

De Uitkomst

Aanmelden Jubileumfeest 50 jaar De Uitkomst

Naam(Vereist)VoornaamTussenvoegselAchternaamE-mailadres(Vereist)Bij welke tak van sport was/ben je betrokken?(Vereist) Judo- Jitsu- Fitness- Ladys workout- Yoga. Kom je alleen of met partner?(Vereist) Alleen Met partner Opmerkingen en/of vragen Is er nog iets wat je zou willen laten weten?

Meld je aan via: https://bijdeuitkomst.nl/aanmelden-jubileum-50-jaar/ tot uiterlijk 1 juni. Let op: het feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder vanwege alcoholische dranken.

© 2024 Bij de Uitkomst / Mogelijk gemaakt door: RAADHUIS.com Login

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.