Samensterk Toernooi

Vrijdagavond (07-06-`24) was het laatste Samen Sterk

Toernooi van dit seizoen. Deze ronde werd gehouden bij Zeemacht in Den Helder. De judoka`s waren verdeeld over 2 blokken. In het 1ste blok kwamen voor de Uitkomst Mylo de Jong, Mette van Dorp, Jim de Heer en Abel Bakker op de mat.

Voor Abel zijn 1ste wedstrijd en dan gelijk ook al buiten de deur. Je kon wel aan hem merken dat hij groeide tijdens het toernooitje. Super om te zien dat hij zijn eigen wedstrijden steeds beter ging controleren. Hij eindigden op een mooie 3de plaats. Jim had een klein pouletje en maar 2 wedstrijden. Jammer genoeg zat er net geen winst in en eindigde hij op een 3de plaats.

Mette deed het super vandaag, door er maar 1 te verliezen werd ze 2de. Knappe prestatie. Mylo verloor er 2 maar wist gelukkig de laatste winnend af te sluiten. Ook voor hem een mooie 3de plaats. Het 2de blok begon iets later maar dat was de judoka`s geen probleem.

Hier kwamen Adinda Baede, Jort van Dorp, Don de Heer, Jayli Visser en Hailey Traast op de mat. Ze draaide allemaal in pouletjes met 3-4 of 5 wedstrijden. Ik heb niet alle wedstrijden kunnen zien, gelukkig heeft Bart van Dorp ook lopen coachen zodat er bijna bij iedere wedstrijd een coach aan de kant stond. Ik kan in ieder geval vaststellen dat iedereen zijn best heeft gedaan en dat winst en verliezen dicht bij elkaar lag. Adinda werd 2de, Jort, Don en Hailey werden 3de en Jayli werd 1ste.

Alle judoka`s gefeliciteerd met dit mooie resultaat, we kunnen weer terugkijken op een mooi seizoen. Super bedankt voor jullie inzet waarmee jezelf hopelijk een boost aan zelfvertrouwen hebt gegeven.

Petra en Bart.

Meer nieuwsberichten

West-Friese Open

Zondag 2 juni werden de west Friese open judokampioenschappen gehouden. Namens onze vereniging namen Bram Borst, Lisa van Benten, Adinda Baede en Jort van Dorp