Openingstoernooi EBIsport Tuitjehorn

Weer een leuk en goed georganiseerd openingstoernooi bij Ebisports in Tuitjehorn. Zo’n 60 judoka’s waren vandaag aanwezig. Een toernooi waarbij je als team prestaties neerzet. Iedere Judoka werd ingedeeld op lengte. En ieder team van 8 a 9 judoka’s mochten tegen elkaar uitkomen. In totaal werden er 8 teams onderverdeeld. Je kwam als team uit voor een land wat werd aangeduid met een bijbehorende vlag!

Erg leuk dat er weer 8 judoka’s van J.V. De Uitkomst meededen aan dit toernooi. Jayli en Tygo kwamen uit voor Nederland. Lisa voor Italië. Levi, Don en Sven deden mee onder de vlag van Argentinië. Jim voor Japan en Guusje voor Griekenland.

Het team van Levi, Don en Sven behaalde de 8 ste plek. Ze hebben hard gewerkt! Het team waarin Guusje zat werd 6 de. Jim werd met zijn team 4e in het toernooi. Het team van Jayli en Tygo behaalden een hele mooie 2e plek.

Alle Judoka’s hebben ontzettend hun best gedaan! Er moest flink worden gestreden voor de eerste plek en het was een nek aan nek race, maar uiteindelijk kwam er toch 1 land uit als winnaar en dat was het team waar Lisa in zat, Italië!