Nieuwe assistent voor Juf Petra

Woensdag j.l (22 sept) kon vaste leerkracht Stefan even niet aanwezig zijn als assistent in de judogroep van juf Petra. Juf Petra is natuurlijk niet voor één gat te vangen en schakelde voor een keer als vervanger (haar oude) meester Boy in. Voor half Anna Paulowna geen onbekende, maar voor onze jongste telgen toch even een nieuw gezicht! Na de introductie van juf Petra moest er natuurlijk ook even een foto van Boy en de groep gemaakt worden. Voor Petra een leuk moment om met haar oude leraar als assistent op de mat te staan, voor Boy leuk om met de kinderen van de kinderen te mogen werken. Opmerking van Boy: leuk om dit nog eens te mogen doen, maar als je met de kinderen van de kinderen op de mat staat begin je toch echt oud te worden.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.