Mud Crawl bij JV De Uitkomst

Zondag 25 september j.l namen in Biddinghuizen een aantal judoka’s van JV De Uitkomst deel aan de nationale Mud Crawl te Biddinghuizen. Het parcours was 6,5 km lang en opgebouwd met de nodige hindernissen. Om het compleet te maken moesten ook de nodige waterpoelen en slootjes worden gepasseerd. Dat het weer mee werkte (het was droog) was een pluspunt, maar hielp niet echt mee om de finish droog te bereiken. Op de foto onze deelnemers! Opdracht voor onze jeugd: Zoek meester Stefan en juf Petra….

Meer nieuwsberichten

District Kampioenschap B-Pupillen

Finn Elbertsen had zondag 26 november het Noord Hollands kampioenschap voor B Pupillen In Beverwijk. Hij zat met 13 jongens/meiden in zijn gewichtsklasse, -42kg. De

G-Toernooi HABC Dun Hong

Op zaterdag 4 november hielt judovereniging Dun Hong hun jaarlijkse G judotoernooi. JV De Uitkomstwas weer met een grote ploeg hierbij aanwezig. Nadat de poules