Pieten redden het Samen Sterk Toernooi

Voor afgelopen vrijdag (2 december) had onze vereniging haar hand opgestoken om het Samen Sterk Toernooi te organiseren. Een toernooi bedoelt om de jonge judoka ervaring op te laten doen met de judo als wedstrijdsport en te ervaren wat het is om tegen onbekende tegenstanders te staan. Deze onbekende tegenstanders zijn de judoka’s van de zusterverenigingen Budo Centrum Julianadorp, Dun Hong Asahi-San en Marine Sport Vereniging Zeemacht.

Wel 70 judoka’s waren vrijdag opgekomen om te strijden voor de prijzen, echter tijdens het welkomstwoord werd medegedeeld dat de organisatie de prijzen was vergeten. Na wat teleurgestelde gezichten (echt waargenomen) dan toch maar beginnen. En beginnen was het, bij alle judoka’s hebben we strijdlust, sportiviteit gezien en geconstateerd dat, datgeen in de les geleerd, echt uitgevoerd/geprobeerd werd tijdens de wedstrijden. Maar bovenal hebben we geconstateerd dat alle judoka’s enorm veel plezier hadden, zeker nadat we na de laatste wedstrijd werden vereerd met de Pieten van Sinterklaas. Deze Pieten bleken de vergeten prijzen bij zich te hebben en assisteerden met het uitdelen van verdiende prijzen.

Voor meer foto’s verwijs wij u naar de Facebook en de website van onze vereniging. Aan dit ontwikkelingstoernooi namen namens de Uitkomst 21 judoka`s deel. Er werd gestreden in verschillende poules zodat er voor iedereen genoeg wedstrijden waren. Alle judoka`s hebben gevochten voor wat ze waard waren en dat gaf de volgende uitslag:

1ste plaats voor: Finn Elbertsen, Rowan Heefer en Riley Dijkhuizen

2de plaats voor: Mette van Dorp en Bram Borst

3de plaats voor: Aiden Engelen, Leonora Bais, Siep Slijkhuizen, Jim de Heer, Robert Bobina, Viggo Engelen, Sebastiaan Vogel, Koen Rol, Sven v/d Meer, Jazzlijn Ottevanger, Lizzy Jordens, Arno Visser, Jayson Jordens, Jort van Dorp, Don de Heer en Jorik Bais.

Alle judoka`s gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Meer nieuwsberichten

2e Ontwikkelingstoernooi

 Zondag 11 februari was de 2de ronde van het ontwikkelingstoernooi. De opkomst was gigantisch. Er waren 148 judoka`s van verschillende verenigingen komen judoën. Omdat dit

A judotoernooi in Heiloo

Op zaterdag 3 februari hielt judovereniging ‘t Loo gaat jaarlijkse A judotoernooi. Omdat wij deze keer vrij laat waren met de uitnodiging deden er maar