Meidentoernooi KODOKAN

Tekstvak: Meiden toernooi bij Kodokan  
Op Moederdag mochten namens JV De Uitkomst Jazzlyn Ottevanger, Jayli Visser en Lisa van Benten deelnemen aan het meidentoernooi bij Kodokan in Purmerend. Voor Jazzlyn en haar moeder betekende dat een korte nacht want zij moesten zich al om 09.15 uur melden voor de weging. Even na 10 uur mocht Jazzlyn de mat op voor haar eerste partijtje. Nipt werd deze verloren op scheidsrechterbeslissing. Ook haar tweede partij kende eenzelfde verloop en ook eenzelfde uitslag. Partij 3 werd gewonnen maar partij 4 verloren. Al met al een verdiende 3e plaats.

Jayli en Lisa mochten om 12.15 uur wegen en om 13 uur konden zij gaan strijden om de prijzen. Beiden waren ingedeeld in een poule van 3 dus drie wedstrijden te gaan. Jayli wist er 2 te winnen, Lisa helaas maar 1. Dit leverde Jayli een mooie 2e plaats op, Lisa moest genoegen nemen met een derde plaats.

Om even voor 14 uur was alles afgelopen en was er dus nog meer dan voldoende tijd om te gaan genieten van het mooie weer en Moederdag verder af te ronden.

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.