Judo examens bij JV De Uitkomst

Afgelopen week was het zover. Band en slip examen voor onze judoka`s. Iedereen geslaagd voor zijn graduatie, allemaal blije gezichten. Tot slot kreeg iedereen een sleutel met zijn naam erop gemaakt door Powered.by.joy

Maandag starten onze A-judoka’s met hun examens

Dinsdagavond was het weer tijd voor de graduaties en konden er hogere banden en slippen verdiend worden. Alle judoka`s hebben na een inspannend examen hun verdiende slip of band gehaald. Na afloop heeft iedereen een persoonlijke sleutelhanger gekregen die gemaakt zijn door Powered bij Joy.

Woensdagavond was het alweer tijd voor de graduaties en konden er hogere banden en slippen verdiend worden. Ook nu alle judoka`s na een inspannend examen geslaagd!. Ook nu na afloop iedereen een persoonlijke sleutelhanger gekregen die gemaakt zijn door Powered bij Joy.

Allemaal van harte gefeliciteerd

Als je alle foto’s wil zien kijk dan op onze site op facebook

Meer nieuwsberichten

Receptie 50 jarig jubileum.

Woensdag 24 april zal er in onze huiskamer  een receptie plaatsvinden. 19.00-21.30u Tijdens deze receptie zal het jubileumboek worden aangeboden.  Een boek dat het 50

Succesvol Vikingtoernooi.

Op zaterdag 13 april werd in de dojo van Asahi San het jaarlijkse Vikingtoernooi gehouden. Verdeeld over 3 blokken konden de judoka’s hun kwaliteiten tonen.